Com llogar la sala

La reserva es pot fer per telèfon, trucant al número 93 733 30 00. Un cop reservada la sala, rebràs un correu electrònic amb tota la informació de la reserva i el número de compte on has d’abonar 50€ de paga i senyal, mitjançant transferència bancària o ingrés.
La resta de l’import del lloguer de la sala, es realitza el mateix dia de la festa a la persona responsable que t’obrirà el local.

El dia de la festa

El dia de la festa, a l’hora acordada un responsable, t’obrirà la sala.
L’hora d’obertura general és: Matins a les 10h, tardes a les 16h i nits a les 22:00h.
La persona que t’obre t’esperarà durant 15 minuts, en cas de qualsevol urgència, tens un telèfon de contacte al qual et pots dirigir: 618 61 62 95 (aquest telèfon no es per fer reserves).
El telèfon per reserves és el 93 733 30 00.

La persona de La Teva Festa, t’explicarà el funcionament de la sala i a ell li hauràs d’abonar l’import restant del lloguer de la sala així com els possibles extres que hagis contractat.
*Alguns dels serveix que ofereix la sala com: Futbolí, podrien no estar disponibles, per avaria o mal ús. Disculpeu les molèsties.

Finalització de la Festa

Si durant la festa, decideixes quedar-te més temps, podràs trucar al telèfon que hi ha a la mateixa sala per avisar que vols ampliar l’horari (sempre i quant no hagi cap reserva darrera).
El preu de la hora extra és de 15€ per hora de 21h a 22h i a partir de les 22h, el preu és de 30€ (només per a les sales en que es pot obrir a la nit).

10 minuts abans de finalitzar la festa, una persona de La Teva Festa anirà a la sala per a comprovar que tot està correcte. La sala ha de quedar totalment recollida, les taules i cadires utilitzades han de deixar-se al seu lloc, has de llençar les escombraries i has de passar l’escombra. És important que t’asseguris que no et deixes res i que la nevera queda buida.

Recorda que està prohibit tirar confeti i penjar qualsevol decoració fora dels llocs indicats per La teva festa. S’ha de fer un bon ús de les màquines recreatives i mobiliari que hi han a la sala. Queda prohibida la entrada a animals de companyia, bicicletes, patinets i pilotes.

RESPECTEU EL DESCANS DELS VEÏNS AL SORTIR A FUMAR FORA DEL LOCAL, GRÀCIES.

Es poden decorar les sales?

Sí, teniu repartits per tota la sala uns ganxos per poder penjar la decoració, no es pot utilitzar celo, ni blu-tack, ni res que pugui embrutar la pintura de les parets.

He de trucar per telèfon per demanar la cafetera?

La cafetera la podeu demanar el mateix dia de la festa quan us obrin la sala.

Una vegada que faig l’ingrés dels 50€, he de trucar o es posen en contacte amb mi?

Una vegada fet l’ingrés dels 50€ de paga i senyal, us arribarà un correu electrònic amb la confirmació de la reserva.
Des de la central ja no es posen en contacte amb tu fins el dia de la reserva a l’hora acordada, però podràs trucar per aclarir qualsevol dubte que tinguis.

Com puc fer la reserva? La puc fer per la web?

Les reserves sempre es faran per telèfon, per la web pots demanar informació omplint un formulari, però no podràs realitzar les reserves.

Puc portar bosses d’escombraries i estris de neteja?

Bosses d’escombraries sí, però estris de neteja no, ja que a les sales trobaràs escombra i recollidor per poder escombrar el terra al final de la festa i una cubell amb un motxo per que puguis utilitzar-lo en cas de caiguda de begudes i tingueu que netejar el terra.

He de netejar la sala al final de la festa?

De la neteja ens n’encarreguem nosaltres, però si que heu de deixar la sala recollida tal com l’heu trobat, escombrar i llençar les escombraries al contenidor.

Si tinc reservada una sala dissabte o diumenge i tinc algun tipus de problema el dia de la festa, on he de trucar?

Si tens algun problema abans de d’arribar a la sala, pots trucar al telèfon d’urgències  618 61 62 95, que et facilitem també als mails de reserva. Si el problema et sorgeix un cop dins la sala, teniu a totes les sales un telèfon de contacte de la persona responsable per poder contactar amb ella. A l’entrada a la sala el responsable t’indicarà on es troba aquest número.

Si vull fer alguna hora extra, he de trucar abans, o puc demanar-ho el mateix dia?

Pots trucar abans per què et confirmem si és possible fer-la o pots indicar-ho el mateix dia de la festa a la persona què t’obrirà la sala i t’indicarà el que has de fer.

Que faig si volem marxar abans de l’hora de tancament?

Sí, vols marxar abans de l’hora, has de trucar al telèfon de la persona responsable que trobaràs a la sala per a què vingui a tancar, és aconsellable trucar un mínim de 20 minuts abans de l’hora a la que voleu que tanquin per a què la persona tingui temps a desplaçar-se a la sala.

Es poden fer festes infantils?

La sala no disposa de parc de boles. L’edat recomanada és a partir de 12 anys.

937333000