Política de Privacitat

D’acord amb l’establert en la normativa vigent en protecció de dades, ALTEUAIRE FRANQUICIES SL li informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis de contacte són objecte de tractament i s’incorporen als fitxers corresponents propietat de Alteuaire Franquicies SL, i s’utilitzaran exclusivament per mantenir a l’usuari informat dels nostres serveis contractats, o proporcionar informació que ens hagin sol·licitat. Les dades són tractades complint estrictament amb les normes vigents en matèria de protecció de dades.

El fet de proporcionar dades a través d’aquest lloc web o per correu electrònic, implica que l’usuari reconeix que la informació i les dades personals que proporciona són seves, actuals, exactes i certes.

Així mateix, posem a la seva disposició la informació en matèria de protecció de dades segons el tipus de relació que pugui mantenir amb nosaltres, informant als nostres usuaris de la nostra política de protecció de dades :

Identitat del Responsable del Tractament:

Alteuaire Franquicies SL

C.I.F.: B65268625

Domicili social: C/Avenc del Davi nº 2 08227 Terrassa (Barcelona)

E-mail: web@alteuaire.es

Finalitat i temps de conservació de les dades

Tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis.

Les dades personals proporcionades es conservaran per aquesta entitat durant termini legal que sigui exigible, i en seu defecte, durant el temps que prevegi a cada moment la normativa en vigor per exigir qualsevol tipus de responsabilitat.

Legitimació pel tractament de les dades

La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment.

És necessari que ens proporcioni totes les dades que li demanem, i qualsevol dada que no ens doni, podrà tenir com a conseqüència que no podrem portar a terme les obligacions que corresponguin en desenvolupament de la base jurídica que legitima el tractament.

Drets dels usuaris en protecció de dades

Tota persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Alteuaire Franquicies SL estem tractant dades personals que els concerneixin o no. Així mateix, tindran dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat, la seva rectificació, cancel·lació o supressió, la limitació del seu tractament i a oposar-se al tractament.

Per exercir qualsevol d’aquests drets, l’interessat pot dirigir-se a web@alteuaire.es o bé mitjançant correu ordinari a : C/Avenc del Davi nº 2 08227 Terrassa (Barcelona).

937333000